NOOR produksjoner

NOOR produksjoner is a live art production company specialicing in performancebased project that explores our postcolonial reality. NOOR productions ANS is run by acter and director Trond Peter Stamsø Munch and playwright and dramaturge Tale Næss. Follow the progress of all our projects and the projects of our collaborators on this blog, and feel free to give us comments and input. If you are interested in booking one of us, ore one of our performances/projects, please contact us on mail to: tpsm@online.no.


tirsdag 27. august 2024

Nytt navn i team "Stilla - en forestilling"

 NOOR produksjoner er glad for å ha knyttet til seg scenograf og billedkunstner Lawrence Malstaf som visuel konsulent og rådgiver på produksjonen "Stilla - en forestilling".

Lawrence har lang og bred erfaring fra en rekke produksjoner innenfor teater og dans, og arbeider som billedkunster. Han har stadig større separatutstillinger både i inn og utland.
Malstaf har tidligere samarbeidet med NOOR produksjoners Tale Næss i scenekunstkollektivet STATEX.
Lawrence har en særlig interesse for bærekraft i sine arbeider - og leter alltid etter potensialet stedet og de rommene der arbeidene hans vises. Gå med materien, ikke mot den, er et av mottoene for Lawrence arbeider.


Bildet er fra STATEX forestilling "Tro, håp og thermodynamik" - scenografi Lawrence Malstaf. På bildet ser dere også NOOR produksjoners Tale Næss og vår samarbeidspartner arkitekten Magdalena Häggjerdet som også er knyttet opp mot produksjonen.

Dere kan lese mer Häggjerdets rolle i produksjonen på et av innleggene lenger ned i denne blogen.

Les mer om Lawrence Malstaf her:
https://www.lawrencemalstaf.com/

fredag 16. august 2024

NOOR produksjoner klare for Vinterlys

NOOR produksjoner er tilbake fra sommerferien og i full gang med å legge vakre planer for høsten og våren.
Vi vil fortsette å arbeide med vår hovedproduksjon "Stilla - en forestilling" og satser på premiere til våren og turné hele 2025 og kanskje inn i 2026.
I tillegg ønsker vi å fokusere på den pågående krisa i Palestina, invasjonen i Gaza og urolighetene på Vestbredden. Derfor vil vi ta opp igjen vår forestilling "den Velsignede" som tar for seg konsekvensene av det å leve under okupasjon og den pågående fordrivelsen av palestinere fra palestinske bydeler i Jerusalem.


Vår Trond Peter Stamsø Munch vil spille monologen og vi gleder oss til å besøke Vinterlysfestivalen i Mo i Rana med den i februar.
Vi håper også å kunne vise monologen i vår hjemby Tromsø og videre rundt på festivaler og arrangementer i landet vårt.
Vi lover å holde dere oppdatert om dette og mye mer.