NOOR produksjoner

NOOR produksjoner is a live art production company specialicing in performancebased project that explores our postcolonial reality. NOOR productions ANS is run by acter and director Trond Peter Stamsø Munch and playwright and dramaturge Tale Næss. Follow the progress of all our projects and the projects of our collaborators on this blog, and feel free to give us comments and input. If you are interested in booking one of us, ore one of our performances/projects, please contact us on mail to: tpsm@online.no.


fredag 3. mai 2024

Prosessvisning i Hammerfest 25. mai

 Som en del av vårt residensopphold hos Davvi - Senter for scenekunst i mai vil det bli arrangert en prosessvisning av "Stilla - en forestilling" i byen den 25. mai.
Medvirkende i denne visingen vil være Bernt Bjørn, Ivar Beddari og Trond Peter Stamsø Munch. Vi er svært glade for at dansekunstner Maya Mi har takket ja til å være en av våre gjester.



Maya Mi er bosatt i Finnmark og har engasjert seg i vern av lokal natur og kultur gjennom en årrekke. Hun er også en fast samarbeidspartner med Nordting og vi gleder oss til å dele rom med henne.
"Stilla - en forestilling" er en samtaleforestilling om stedstap, økosorg og sivil ulydighet. Vi ønsker å være i dialog med publikum både i forkant, under og etter visninga, og gleder oss til å tilbringe noen uker i Hammerfest for å knytte kontakter og tenke videre fram mot endelig produksjon og turneen vi planlegger å legge i Norland, Troms og Finnmark i 2025.
Vi vil også invitere lokale aktivister, samtidsdebatanter og engasjerte lag og foreninger til våre visninger. 
I november 2023 hadde vi et prøvenedslag på Rosendal Teater i Trondheim. Den gang var Frode Fjellheim og Kjell Derås gjester hos oss. Også på vår visning på Festspillene i Nord Norge i Harstad vil vi invitere gjester inn. Vi lover å presentere alle våre gjester på blogen her hos oss.

Ingen kommentarer: